• HURTIG LEVERING HURTIG LEVERING
  • KÆMPE UDVALG KÆMPE UDVALG
  • 20 ÅRS ERFARING 20 ÅRS ERFARING
  • FINANSIERING MULIGT FINANSIERING MULIGT
  • SIKKER BETALING SIKKER BETALING

Köpvillkor

1. Använd och validitet

Dessa försäljningsvillkor och leverans gäller för alla erbjudanden, försäljning och leveranser från Udekøkken.dk, som ingår i Spacenteret.dk (nedan kallad SC), om inte en eller flera av bestämmelserna har upphävts genom uttryckligt avtal.

 

2. Erbjudanden / beställningar
Slutligt avtal mellan köparen och SC anses först av SC: s skriftliga godkännande av erbjudandet eller SC: s överföring av varorna.

Särskilt i e-handel: Sändning av elektronisk bekräftelse på orderens kvitto är inte en rättsligt bindande orderbekräftelse där ett slutligt avtal har gjorts. Bindande orderbekräftelse och faktura skickas tillsammans med de beställda varorna.

 

3. Ångerrätt
Vid inlämnande av bud från säljarens affärsställe har köparen inte någon ångerrätt när ett bindande köpavtal har ingåtts.

Speciellt i e-handel i konsumentköp: I konsumentköp som görs via e-handel har du som köpare en 14-dagars avbrytningsrätt enligt lag om vissa konsumentavtal. Du har 14 dagar med ångerrätt på din vara från den dag du mottar varorna. Om beställningen levereras flera gånger gäller återtagningsfristen från den dag du mottar sista objektet.


Avbeställningsrätten gäller inte reservdelar, leveranser och tillverkningsköp / artsköp. Retur av reservdelar, redskap etc. kan dock göras enligt mer detaljerat avtal, men ett avdrag måste förväntas i inköpspriset på min. 20%. Eventuella kostnader för frakt kompenseras också.


Om du vill avbryta ditt köp är det inte tillräckligt att avvisa paketet. Istället måste du fylla i formuläret nedan eller på något annat entydigt sätt informera SC om att du vill avbryta inköpet. Du får omedelbart ett kvitto.


Härmed förklarar jag att jag önskar att göra rätten till tillbakadragande i samband med mitt köpavtal för följande:

 

4. Retur

När du har anmält SC som du vill använda rätten till återkallelse, måste varorna returneras så snart som möjligt eller inom 14 dagar till:


SPAcenter - Denmark - Skovhavevej 18 - 6091 Bjert 

När du returnerar varor rekommenderar vi att du förpackar varorna säkert och noggrant som du som köpare ansvarar för varorna tills vi tar emot dem. Spara därför kvittot för leverans. Du måste själv betala avkastningskostnaderna. Fraktkostnader etc. är inte återbetalningsbara.

Som köpare är du skyldig att returnera varan i originalförpackning, i samma skick och kvantitet som den har mottagits, i förväg med SC.


5. Priser, frakt etc.
SCs angivna priser är i danska kronor inkl. Moms och exkl. fraktkostnader. Ytterligare kostnader för leveranser märkta "försiktiga", "Lördag express" eller frakt per. krav kan uppstå Om varor ska sändas betalas följande fraktkostnader:

För leveranser upp till 5 kg. PostDanmarks standardavgift betalas vid 5 kg vid vilken tidpunkt som helst.

För transporter av 5-10 kg. PostDanmarks standardsats som är tillämplig vid en viss tidpunkt är 10 kg.

Leverans med kurir eller fraktfartyg:
Vid leverans med ett bud eller fraktfartyg betalas gällande priser när som helst.

 

6. Betalning
Köpeskillingen beror på kontantbetalning före leverans av varan på det datum då fakturan indikerar som sista aktuella betalningsdatum. Faktura skickas före leverans. Vid beställning av varor betalas 20% av köpeskillingen genom beställning. Återstående del av köpeskillingen betalas omedelbart före leverans.

Vid tillverkningsköp / artsköp kan SC kräva att hela inköpspriset redan deponeras / deponeras hos SC vid beställning av varorna.

Vid betalning efter förfallodagen har SC rätt att beräkna ränta, påminnelseavgifter mm i enlighet med gällande ränte- och skuldlagstiftning när som helst.

Köparen är inte berättigad att kvitta / hålla tillbaka någon del av köpeskillingen som en garanti för att eventuella motkrav mot SC kan uppfyllas, eftersom en sådan internering anses vara ett väsentligt brott mot köpavtalet.

 

7. Retention av titel
Om det i undantagsfall avtalats med köparen om att han måste ha levererat varan innan full köpeskilling har betalats, förbehåller SC de begränsningar som följer av de obligatoriska rättsreglerna, ägande av de varor som sålts till hela inköpspriset plus de kostnader som uppstår. betalas till SC.

Leverans med
Vid leverans strävar SC efter att leverera standardvaror inom 2-3 arbetsdagar efter betalning.

Leverans av beställningsartiklar överenskommas individuellt och anges i orderbekräftelse eller faktura.

Leverans anses ha inträffat när varorna levereras till en transportör som har åtagit sig sändningen. Köparen antar risken för varorna genom säljarens överlåtelse av varorna till transportören.

Dessutom är SC inte ansvarig för köparen om force majeure hindrar / försenar säljarens fullgörande av avtalet, inklusive strejk, lockout, brist på varor, brister eller förseningar i leveranser från leverantörer,